/

 

 

Welkom op De Straatweg

Zoals je wellicht al doorhebt is dit onze tijdelijke website. Er staat nog niks op, behalve een wervende tekst voor het allerleukste personeel en.... *tromgeroffel*  links naar onze social media en onze crowdfund-pagina. Voor de rest houden we jullie nog in spanning! 

Wil je meer weten over ons concept? Kijk dan op onze Crowdfund-pagina, onze Facebookpagina of onze Insta- pagina.

Al even binnenkijken? Dat kan, al is er nog niet veel te zien :)
Ons adres:

Amsterdamsestraatweg 283

3551CE Utrecht

Even bellen? Kan ook: 06 - 15 597 597

 


Nog even en we gaan knallen! En dat kan niet zonder het leukste personeel, dus daar hoort een personeelsadvertentie bij. 

Ben jij of ken jij iemand die: 
- het gaaf vindt om een café mee op te bouwen
- heel veel, weinig of juist een beetje ervaring heeft in de horeca (zeg maar: iedereen)
- met een gerust hart door de zaak loopt om een praatje te maken met de gasten
- slechte humor en de naborrel ook kan waarderen

En het ook nog leuk vind om de handjes uit de mouwen te steken in HET Drink en Eetlokaal van de Amsterdamsestraatweg, dan drinken wij graag een bakkie koffie met je. 

Wij zoeken dus zowel personeel voor de keuken als de bar. Denk aan runners, tappers, koks, spoelers, etc.   

Woon je in Utrecht? Bonuspunten! Wil je naar Utrecht reizen? 1 bonuspunt. Wat zijn we nog vergeten? Ow ja: je krijgt betaald conform horeca CAO met vakantiedagen en -geld en de kans om te werken in een gloedjenieuw café en keuken waar we met jouw inbreng echt iets doen. 

Met dit in het vooruitzicht wil je eigenlijk meer werken dan 38 uur. Maar dat zijn toch echt de maximale contracturen. Je mag ook minder werken. Maar dan krijg je ook minder betaald. Je bent al welkom vanaf 8 uurtjes in de week.

Omdat we van 8 tot 23 uur open zijn, zijn we heel flexibel met plannen en is er altijd een goed moment om te komen werken. 

Stuur Rens even een appje (06-15 597 597) of mail naar rens@destraatweg.nl en dan komt alles goed.

Heb je eigenlijk geen idee wie we zijn, wat we serveren of hoe je hier terecht bent gekomen? In dat laatste geval is het wellicht handig om minder te drinken, maar in de eerste twee gevallen: Wij zijn Rens en Jessica van Drink en Eetlokaal De Straatweg. De Straatweg in een notendop: zoveel mogelijk lokale producten (want duurzaam en lekker) maar ook een groot terras, kinderhoek en heel veel gezelligheid.